Povestea noastra

Totul a inceput in anul 2011 cand ne-am vizitat niste prieteni ce tocmai cumparasera o casa taraneasca in satul Draghici comuna Mihaesti. Ne-au placut asa mult locurile si oamenii, incat ne-am hotarat si noi sa cumparam o bucata de pamant pe care sa ne construim o casuta de vacanta.

Crescuti la oras, ne-am indragostit de peisajele naturale deosebite, de linistea adanca, de oamenii primitori si de animalele care pasteau pe pajisti. Dupa multi ani petrecuti in multinationalele din Bucuresti ne-am gandit ca ar fi timpul sa incercam sa deschidem propria afacere in locul unde ne simteam atat de bine. Pentru ca suntem niste oameni foarte primitori si sufletisti ne-am gandit sa impartim cu prietenii si poate cu alti doritori frumusetea locurilor alegand doua obiecte de activitate pe care sa mergem: agricultura ecologica si primirea turistilor. Asa am inceput dezvoltarea unei livezi de zmeura si constructia agropensiunii. Realizarea agropensiunii a fost posibila si datorita accesarii unor fonduri europene pe submăsura 6.2 „Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale”.

Județul Argeș este o destinație perfectă pentru turiștii care iubesc muntele, natura și mersul pe jos. Zona in care se afla agropensiunea face parte din dealurile piemontane ale Argesului cu o altitudine de 500-700 m. Mai jos prezentam cateva din locurile care merita vizitate si care se afla relativ aproape de agropensiune.

Image

Imprejurimi

Livada de Zmeura se afla intr-un cadru pitoresc deosebit, o adevarata destinatie turistica, este foarte aproape de agropensiune la doar 100 m. Suprafata pe care avem plantata zmeura este de 3000 mp cu doua soiuri remontante (Lulin si Heritage) cu fructificare in perioada august-octombrie.

Barajul Rausor

Barajul Rausor : Barajul Râușor se află situat pe Râul Târgului, la o distanță de 7,5 km de satul Lerești și 14 km de orașul Câmpulung Muscel. Barajul, construit în 1985, are ca scop alimentarea cu apă, producerea de energie electrică și apărare împotriva inundațiilor. Are înălțimea de 118 m, lungimea de 386 m și lățimea coronamentului de 10 m. Lacul de acumulare Râușor are un volum de 68 milioane m³.

Image
Mausoleu Eroilor de la Mateias
Manastirea Namaiesti
Castrul roman Jidova
Parcul dendrologic Mihaesti
Partia de ski Matau
Casa memoriala George Toparceanu
Muzeul Automobilului Romanesc
Image

Galerie Livada de zmeura

Livada de Zmeura este o agropensiune cocheta si primitoare situata in Satul Draghici, Comuna Mihaesti, Judetul Arges la 38 de km de Pitesti si 24 km de Campulung.

Este o locatie noua care dispune de trei apartamente cu cate doua camere si baie proprie.Toate camerele au televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, internet wireless gratuit. Baile au articolele de toaleta gratuite si uscator de par.

VEZI APARTAMENTE
Image

Servicii oferite

Servicii fara plata
 • Servicii informare punct turistic
 • Servicii masa si BBQ
 • Serviciu trezire la ora solicitata
 • Servicii mesagerie prin telefon receptie
 • Transmiterea si primirea corespondentei
 • Loc de joaca copii indoor / outdoor
 • Păstrarea obiectelor de valoare in seif la receptie
 • Uscator de par
 • Cablu tv si Internet wireless
 • Tenis de masa outdoor si Darts
 • Telescop pentru urmaririea spectacolului boltii ceresti
Servicii cu plata
Image